Wij zijn KPN

Werken bij KPN

Iedereen in Nederland verbinden met een duurzame toekomst. Ook onze collega’s. Daar doen we het voor. Als werkgever willen we ambities en dromen waarmaken. Want ieder mens wil vooruit in het leven. Hoe dat er precies uit ziet is voor iedereen anders. Daarom bieden wij ruimte aan alle verschillende manieren van vooruitgang en werkplezier.

Om dat waar te maken moet je een breed en veelzijdig digitaal bedrijf zijn. En dat zijn we. Van onze winkels, helpdesks en monteurs, onze veiligheidsafdelingen, netwerkspecialisten, data en IT-professionals tot de diverse stafafdelingen. Waar je ook zit en wat je ook bij ons gaat doen, je werk is van grote betekenis voor de vooruitgang van mensen en organisaties in heel Nederland. Iets om trots op te zijn!

Werken bij ons betekent persoonlijk groei. En een juiste balans. Zowel in je werk als in je privéleven. 

Wij geloven ook in de kracht van het verschil. Daarom investeren we in een inclusieve cultuur. Want diversiteit maakt ons alleen maar beter.

Zo werken we samen aan vooruitgang en groei. Van jou. Van ons. En van heel Nederland. 

Welkom bij KPN.

Het grootste en beste netwerk

Ons netwerk is overal en altijd aanwezig. Met onze infrastructuur houden we Nederland 24/7 verbonden. Ons mobiele netwerk is al jaren het beste van Nederland en heeft het snelste 5G. Maar dat gaat niet vanzelf. We blijven ons netwerk vernieuwen om de capaciteit en dekking te vergroten. Zo houden we Nederland online. Altijd.

Duurzaamheid

We denken niet alleen groen, we doen groen. Daarom gebruiken we sinds 2011 alleen groene stroom. Zijn we sinds 2015 klimaatneutraal. En gaan we vanaf 2025 circulair werken. Kan er een stapje bij? Dan zetten we dat. We kijken voortdurend hoe we beter kunnen omgaan met energie en grondstoffen. Hoe we minder kunnen verbruiken en meer hergebruiken. Want: hoe groener, hoe beter. 

Sponsoring

KPN verbindt mensen. Niet alleen met onze producten en diensten, maar ook door maatschappelijke activiteiten. We ondersteunen initiatieven die Nederlanders met elkaar verbinden. In de sport. Maar ook in kunst en cultuur. Er gaat namelijk niets boven sociaal contact. Weten we allemaal doen? Ontdek meer.

Diversiteit & Inclusie

Iedereen moet zich welkom voelen. Wij zetten ons in om een diverse en inclusieve werkgever te zijn. Waar ieders potentieel wordt gewaardeerd en benut. En waar we onze verschillen vieren. Daar werken we elke dag aan, vanuit alle hoeken van de organisatie. Ontdek meer.

Welzijn

Persoonlijk welzijn vinden we belangrijk. Want als je je lekker voelt, zit je ook lekkerder in je werk. Je bent energiek, veerkrachtig en haalt plezier uit je werk. En vanuit daar kan je groeien. Met verschillende handvatten, programma’s en begeleiding helpen we je daarbij. Ontdek meer.

Werken bij ons betekent

✔ Leuke, betrokken en vakbekwame collega’s

✔ Een persoonlijk opleidingsbudget van 1500,- per jaar

✔ Veel doorgroeimogelijkheden

✔Uitstekende pensioenvoorwaarden

✔ 50% korting op onze producten en diensten

✔ Veel vrijheid en verantwoordelijkheid


Meer weten? Bekijk onze CAO